Na een drukke schooldag met elkaar in ontspannen sfeer samen zijn. Even bijkomen, samen kletsen of gewoon een boek lezen. Creatief of sportief  bezig beide is mogelijk. We bieden in Wijnjewoude (locatie De Telle) en in Hemrik (locatie De Bôge) BSO aan voor kinderen van 4-12 jaar. We stimuleren kinderen om zelf te kiezen wat ze leuk vinden. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren  veel leuke activiteiten.

Buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen?

De buitenschoolse opvang (BSO) De Telle in Wijnjewoude is huishuisvest in het gebouw naast de school ( in de ochtenden is hier de peutergroep te vinden). De kinderen worden lopend van school gehaald door de pedagogisch medewerker. We starten met een gezamenlijk eet en drink moment waarbij de belevenissen besproken worden. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen. Samen met de pedagogisch medewerkster Sascha de Boer en/of Mieke van Houten kunnen er activiteiten worden ondernomen.

Er is op de locatie een ruim aanbod in spel en creatief materiaal voor verschillende leeftijden voor binnen en buiten gebruik. Zo kan een ieder doen waar hij of zij zin in heeft.

BSO de Bôge is huisvest in de basisschool De Bôge in Hemrik. We zijn hier twee middagen geopend (dinsdag en donderdag), op de maandag bieden we de mogelijkheid om de kinderen op te halen zodat ze kunnen aansluiten bij BSO De Telle. Het aanbod en de middag is vergelijkbaar met Wijnjewoude.

Medewerkers

Sascha de Boer

Sinds de start van de BSO in Wijnjewoude (2016) is Sascha de Boer uit Jubbega het gezicht voor de kinderen. Zij is op maandag in Wijnjewoude en op dinsdag en donderdag in Hemrik. Op maandag, woensdag en vrijdag is Sascha samen met Geke Groenewold aanwezig bij de peuters in Wijnjewoude.

Mieke van Houten is op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig bij de BSO.

Sportactiviteiten

Dorpshuis de Swingel biedt dagelijks diverse sportactiviteiten die door uw kind uitgeoefend kunnen worden. Dit dorpshuis bevindt zich naast de opvang.

Bij vragen neemt u contact met ons op.

GGD inspectie rapport  BSO De Telle

Registratienummer BSO De Telle: 155395762

de Telle

Openingstijden:

 BSO De Telle in Wijnjewoude

Maandag, dinsdag en donderdag
14.30 tot 18.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn we bij voldoende aanmelding geopend