Succes bij Family Fair tijdens dorpsfeest Wijnjewoude

Zaterdagmiddag 18 juni stonden wij ter promotie op de family fair in Wijnjewoude. Het was een groot succes. Kinderen konden bij ons schminken en knutselen. Met elkaar hebben we een geslaagde middag gehad.

 

Zichzelf bekijken in spiegel Zaterdagmiddag dorpsfeest Wijnjewoude scminken stand kinderopvang Esther Wijnjewoude family fair Wijnjewoude dorpsfeest Verfen Verf voor knutselen Tekenen Stiften Scminken Scminken Wijnjewoude Scminken tijdens family fair Wijnjewoude Scminken tijdens dorpsfeest Wijnjewoude Scminken bij Kinderopvang esther Wijnjewoude Scminkdemper Scmink scmink Wijnjewoude Scmink tijdens zaterdagmiddag dorpsfeest Schaar vasthouden Nagellak opdoen Nagellak droog nagellak droog blazen Knutselspul Wijnjewoude Knutselen Wijnjewoude Knutselen tijdens dorpsfeest Kinderopvang Esther Kinderopvang Esther Wijnjewoude Kinderopvang Eshter Jongetje knutselen Grote bellenblaas Gezicht verven Gezelligheid tijdens dorpsfeest Gezelligheid tijdens dorpsfeest (2) Feesttent Wijnjewoude Feesttent in Wijnjewoude Family Fair Wijnjewoude family fair Wijnjewoude (2) family fair tijdens dorpsfeest Family fair dorpsfeest Wijnjewoude Esther Kinderopvang Dorpsfeest Wijnjewoude Dorpsfeest Wijnjewoude (2) dorpsfeest in Wijnjewoude family fair Dorpsfeest Activiteit Wijnjewoude Aandachtig kijken

Laat je reactie achter

Reactie