Na een drukke schooldag met elkaar in ontspannen sfeer samen zijn. Even bijkomen, samen kletsen of gewoon een boek lezen. Creatief of sportief  bezig beide is mogelijk. We bieden in Wijnjewoude (locatie De Telle) en in Hemrik (locatie De Bôge) BSO aan voor kinderen van 4-12 jaar. We stimuleren kinderen om zelf te kiezen wat ze leuk vinden. Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren  veel leuke activiteiten.

Buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen?

De buitenschoolse opvang (BSO) is op dinsdag en onderdag in het talentenlokaal basisschool de Bôge.  Op maandag kunnen de kinderen opgehaald worden zodat ze kunnen aansluiten bij BSO De Telle in Wijnjewoude.

We starten met een gezamenlijk eet en drink moment waarbij de belevenissen besproken worden. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen. Samen met de pedagogisch medewerkster Sascha de Boer en/of Mieke van Houten kunnen er activiteiten worden ondernomen. Er is op de locatie een ruim aanbod in spel en creatief materiaal voor verschillende leeftijden voor binnen en buiten gebruik. Zo kan een ieder doen waar hij of zij zin in heeft.

Medewerkers

Sascha de Boer

Sascha de Boer uit Jubbega is het gezicht voor de kinderen. Zij is op dinsdag en donderdag aanwezig in Hemrik en op maandag in Wijnjewoude.

Bij vragen neemt u contact met ons op.

Mijn kind aanmelden

Openingstijden:

Dinsdag en donderdag

14.30 uur – 18.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn we bij voldoende aanmelding geopend

Registratienummer BSO De Bôge: 445620407

GGD inspectierapport De Boge