Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind zelf kan kiezen wat hij of zij wil gaan doen. Wordt het buitenspelen, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Bij de buitenschoolse opvang is altijd wat te doen. We organiseren  veel leuke activiteiten.

Buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen?

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de Telle in Wijnjewoude. Dit gebouw bevindt zich tussen de beide basisscholen van het dorp. De kinderen worden lopend van school gehaald door de pedagogisch medewerker. We starten met een gezamenlijk eet en drink moment waarbij de belevenissen besproken worden. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: buitenspelen, creatief zijn of binnenspelen. Samen met de pedagogisch medewerkster Sascha de Boer kunnen er activiteiten worden ondernomen.

Er is op de locatie een ruim aanbod in spel en creatief materiaal voor verschillende leeftijden voor binnen en buiten gebruik. Zo kan een ieder doen waar hij of zij zin in heeft.

Leidster

Sascha de BoerSinds de start van de BSO in Wijnjewoude (2016) is Sascha de Boer uit Jubbega het gezicht voor de kinderen. Zij is zowel op dinsdag als donderdag aanwezig. Op maandag, woensdag en vrijdag is Sascha samen met Geke Groenewold aanwezig bij de peuters in Wijnjewoude.

Sportactiviteiten

Dorpshuis de Swingel biedt dagelijks diverse sportactiviteiten die door uw kind uitgeoefend kunnen worden. Dit dorpshuis bevindt zich naast de opvang.

Bij vragen neemt u contact met ons op.

Inspectierapport februari 2018 

Registratienummer: 155395762

de Telle

Openingstijden:

 Maandag, dinsdag en donderdag
14.15 tot 18.00 uur

Vrijdag
12.00 tot 18.00 uur

Tijdens de vakanties zijn we bij voldoende aanmelding geopend