Gastouder

Kinderopvang Esther biedt kleinschalige kinderopvang aan bij Esther thuis op de boerderij in Wijnjewoude. Er worden maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar opgevangen. De kinderen hebben een speciaal ingerichte speelruimte waar voldoende keuze in speelmateriaal is. In de woonkeuken wordt gezamenlijk gegeten en is er ruimte om te knutselen. De kinderen kunnen veilig buiten spelen in een afgeschermde speelruimte.

Een vast dagritme geeft kinderen houvast en veiligheid. Er wordt elke dag buiten gespeeld en we brengen geregeld een bezoekje aan de dieren op de boerderij.

Dagindeling

De ochtend begint met een fietstocht naar de basisscholen in Wijnjewoude. Kinderen die kunnen fietsen, fietsen zelf. Anderen gaan mee in de bakfiets. Bij thuiskomst wordt er gespeeld in de speelkamer of buiten. Er is voor alle leeftijden voldoende uitnodigend spelmateriaal. Op deze manier ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs.

Er worden samen liedjes gezongen, puzzels gemaakt, we bouwen torens en de kinderen doen wat ze zelf leuk vinden. Halverwege de ochtend is het tijd voor een fruithapje met wat drinken. Na de lunch gaan de jongste kinderen naar bed en is er een rustige activiteit voor de anderen.

Halverwege de middag is het weer tijd om de kinderen van de basisschool te halen. Na een gezamenlijk eet- en drink moment wordt er vrij gespeeld of geknutseld, dit kan zowel binnen als buiten.

Kinderen die meerdere malen per dag slapen blijven in hun eigen ritme.

Registratie nummer:  116673230

Inspectierapport december 2016

Tarieven

Het uurtarief is vastgesteld op €5,96 plus €0,60 bemiddelingskosten. Er wordt gefactureerd door Casa@4. Kinderopvang Esther is hierbij aangesloten.

Foto’s

Russchen-Wijnjewoude Peuteropvang-Esther-Russchen-Wijnjewoude Wijnjewoude,-Friesland-kinderspeelplaats Na-schoolse-opvang-Wijnjewoude Kinderspeelplaats-Wijnjewoude Buitenspeelseopvang-Friesland Buitenspeelse-opvang-Wijnjewoude Buiten-spelen-Kinderen-Wijnjewoude Kinderopvang-Friesland BSO-De-Telle-Wijnjewoude BSO-Wijnjewoude Buien-schoolse-opvang-WijnjewoudeKinder-opvang-Wijnjewoude-Friesland Buitenschoolse opvang Wijnjewoude

Waar vindt u kinderopvang Esther?

Esther Russchen Wijnjewoude

Kinderopvang Esther
Ald Duerswâld 2
9241 WN Wijnjewoude

T: 06 – 30 28 31 89

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
7.00 – 18.00 uur

In overleg zijn er afwijkende openingstijden mogelijk.

Tijdens de landelijke feestdagen, kerst- en bouwvakantie zijn we gesloten. De openingstijden tijdens de overige schoolvakanties zijn in overleg.